CONTACT

BECI is gelegen Louizalaan 500, 1050 Brussel. Het gebouw is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Wij raden hen aan BECI op voorhand te verwittigen van hun komst: 02 648 50 02.

Vermijd parkeerproblemen als u ons komt bezoeken. Het openbaar vervoer, de fiets, de taxi of de gedeelde auto’s van Cambio of Zen Car zijn alternatieven die we u echt aanbevelen!

Met de fiets

Er staan fietsbeugels en een Bikeep fietsparking voor ons gebouw. Voor de Villo! deelfietsen zijn er meerdere stations vlakbij:

  • Station Legrand (Louizalaan 525), op 100 m.
  • Station Aurore (Louizalaan 440), op 200 m.
  • Station Bascule (Vleurgatsesteenweg 306), op 550 m.

Met de trein

Het dichtstbij gelegen station is Etterbeek. Daar kunt u de tram 7 nemen. Met de fiets duurt het pas 7 minuten, lanks de Generaal Jacqueslaan.

In Brussel Centraal uitstappen is ook gemakkelijk. Daar kunt u de tram 93 nemen. We raden aan fietsers richting Elsensesteenweg te gaan, langs de vijvers en daarna langs de Ter Kamerenabdij te rijden.

www.belgiantrain.be

Met de auto

Buiten parkeren in de omgeving van BECI is moeilijk, meestal beperkt in de tijd of voorbehouden aan de bewoners van de straat. Parkeren is altijd betalend, behalve aan de ingang van het Ter Kamerenbos.

Als alternatief kunt u gebruik maken van overdekte parkings. De dichtstbij gelegen is de parking Bascule (op 400 m). Deze ondergrondse parking is toegankelijk via de ingang op de Waterloosesteenweg 715, te 1180 Brussel. Open van maandag tot zaterdag tussen 7 en 20 uur. Uitrit 24/7 mogelijk.

Neem contact op met ons

Thema’s

Share This