Change management: duurzaamheid binnen handbereik

Het is zover, u gaat uw bedrijf verduurzamen. Of u nu uw bedrijfsmodel aan het veranderen bent of goede milieubeheerpraktijken invoert, u wilt vooruit. Maar het is niet alleen een kwestie van op de knop “Aan” te drukken, uw teams en uw klanten moeten het proces integreren. Hoe kunnen uw medewerkers positief aan de verandering deelnemen?

Verandering is geen gebeurtenis, het is een proces waarbij de betrokken personen de sleutel zijn tot het succes ervan. Ontdek de technieken die u in staat stellen om deze verandering optimaal te beheren. Verminder tegenstand, win aan doeltreffendheid, verhoog uw geloofwaardigheid en behaal tastbare resultaten met de hulp van onze trainer, Stéphanie de Raikem.

Deze training wordt in het Frans gegeven.

Datum:
Vrijdag 29 maart 2019,
van 9 tot 12 uur

Deelname:
Gratis

Adres:
Beci,
Louizalaan 500, 1050 Brussel

Beci