Be Circular: hoe kunt u alle informatie krijgen?

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest lanceert de projectoproep Be Circular nogmaals voor het steunen van creatieve ondernemers die economische activiteiten met een circulaire economie perspectief willen ontwikkelen.

Be Circular, wat is dat?

De Be Circular projectoproep bestaat sinds 2016. Het richt zich tot Brusselse kmo’s, microbedrijven, zelfstandigen en vzw’s. Met een budget van 1,5 miljoen euro ondersteunt het elk initiatief of project dat innovatief is vanuit het perspectief van de circulaire economie.

Laureaten kunnen rekenen op:

  • Specifieke financiële steun van het Brussels Gewest;
  • Begeleiding op verzoek van alle ondersteunende diensten voor bedrijven;
  • Zichtbaarheid en aandacht voor de projecten tijdens communicatiecampagnes en evenementen.

Het interesseert me! Waar kan ik me verder informeren

De kick-off avond was op 28 februari. Indien u daar niet kan zijn, kunt u nog naar de twee infosessies gaan: op 19 maart (bei Leefmilieu Brussel) en 2 april (bei Hub.brussels). Zet deze twee datums al vast in u agenda ! Uiteraard kunt u ook bij de adviseurs van Beci terecht voor meer inlichtingen over de oproep en de formaliteiten.

Alle informatie en documenten van Be Circular editie 2019 zijn hier beschikbaar.