Opening mo; – the urban mobility pop-up – 28.03.2018

BECI nodigt u uit voor de opening van haar Urban Mobility Pop Up: ‘Mo;’ op woensdag 28 maart 2018.

Mo; is geen “zoveelste mobiliteitsconferentie”, maar een verzameling van innovatieve ondernemers en ondernemingen die in een open en collaboratieve sfeer gedurende 6 maanden samenwerken bij het vinden van oplossingen voor de grote mobiliteitsuitdagingen van Brussel.

De mobiliteit verandert voortdurend en mobiliteitssystemen moeten zich aanpassen aan deze verandering. Innovatie en collaboratieve participatie zijn fundamentele pijlers voor het creëren van nieuwe vormen van mobiliteit. De duurzame toekomst waar we naar uitkijken vereist een complexe planning. Dat is de reden waarom we Mo; hebben ontwikkeld, om verder te gaan dan de soms oppervlakkige ‘quick wins’ en ‘best practices’.

BECI schakkelt met Mo; een versnelling hoger naar de overstap naar een duurzame mobiliteit en biedt concrete mobiliteitsoplossingen aan: intelligent parkeerbeheer, gedeelde mobiliteit, intelligent databeheer, micromobiliteit, stedelijke logistiek, fietsen, wagens, elektrische voertuigen, gemeenschappelijk vervoer, mobiliteitsaccessoires,… Mobiliteit in zijn geheel.

Onze website: https://go.beci.be/mo/nl

Programma

Ontdek Mo; en haar partners op de officiële opening op 28 maart 2018!

Contact
Ischa Lambrechts – ila@beci.be – +32 2 563 68 59

 

Datum:
Woensdag 28 Maart 2018, van 18u30 tot 22u00

Deelname:
Gratis

Plaats:
BECI
Louisalaan 500
1050 Brussel

Routebeschrijving

BECI Brussels

In partnerschap met: