BGN : een nieuwe benadering van ondernemerschap, boordevol kansen

Hoofdartikel

Zakelijke kansen en echte besparingen, dat levert milieumanagement Brusselse ondernemers op. Bij BECI zijn wij ervan overtuigd dat deze nieuwe benadering van het ondernemerschap een enorm potentieel heeft en dat willen we met u delen.

Daarom lanceren we een nieuwe website die volledig gewijd is aan milieumanagement in Brussel, het Brussels Green Network. Naarmate de website zich verder ontwikkelt, zult u er alle tools en tips vinden die u nodig hebt: opleidingen, gidsen, veranderingen in de wetgeving, praktische hulpmiddelen, een lijst van toonaangevende ondernemingen, goede praktijken, agenda enz. Dankzij Brussels Green Network zal milieumanagement voor u geen geheimen meer hebben en zult u alle sleutels tot succes in handen hebben, ongeacht uw doelstelling: etikettering, differentiatie op de markt, verkleining van uw ecologische voetafdruk.

Wij hebben vastgesteld dat u als lid van het Brussels Waste Network belangstelling hebt voor deze thema’s. Afvalbeheer is een centraal thema in de invoering van een milieumanagementsysteem. Volg ons op www.brusselsgreennetwork.be en via onze nieuwsbrief.

Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Schrijf u hier uit.