Ter gelegenheid van een networkingevenement in Greenbizz.brussels eind juni 2016 overhandigde Brussels Green Network van BECI de diploma’s van de studenten die hadden deelgenomen aan de eerste cyclus Milieumanagement.

Onder die studenten zagen we ondernemers van kmo’s uit de IT-, communicatie- en evenementensector, managers van hotelketens, ambtenaren van verschillende instellingen die betrokken zijn bij duurzaam beheer, maar ook leden van vzw’s die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling.

Omdat ondernemingen van de 21ste eeuw opgewassen moeten zijn tegen voortdurende veranderingen om te kunnen evolueren en te groeien, start BECI in samenwerking met 21 Solutions een nieuwe editie van deze opleidingscyclus. Een jaar opleiding en begeleiding met vanaf februari 2017 elke maand een dag lang aandacht voor verschillende milieuthema’s: dat is het voorstel van BECI. Wij begeleiden u bij de ontwikkeling van een volledig dynamisch en performant milieumanagementsysteem voor uw onderneming.